۶ پاسخ

نه عزیزم نگران نباش من جاری خودم دفع پروتئین داشت که منجر به مسمومیت بارداری شد پلاکتش هم به شدت اومده بود پایین آخرش با اینکه سزارینی بود دکتر هفته ۴۰ سزارینش کرد

یکی از علاعم مسمومیت بارداری میتونه دفع پروتیین باشه البته همراه با فشار بالا ان شاالله که چیزی نیست بدبه دلت راه نده

نه زایمان زودرس نمیاره خیالت راحت

نه گلم نگران نباش اینقدمامانااینجابخاطرهمین مساله بستری شدن بعدبرگشتن خونه ومنتظرزایمان که نگم برات

خانم عزیز شما چی شد نتیجه پروتیین بالا؟ پروتیین ادرار چند بود؟ من خیلی نگرانم

از تو چ ازمایشی میفهمن دفع پروتیین داری؟