۶ پاسخ

والا دختر من رفلاکس داره ۴۵ روزگی که بردم دکتر قرص نکسیوم داد گفت میتونی با اب سیب و گلابی و هویج بهش بدی منم بهش میدادم ولی یبس شد ولی کلا دوس داشت بخوره
از نظر دکتر که هیچ ایرادی نداشت ولی الان بعضی وقتا اب هویج و سیب میدم بهش خیلی دوس داره

من چن روز دادم بنظرم خوب بود همون چن روز وتاثیر داشت کمتر بالا میاورد تا دوهفته میگن باید بدی تا رفع شه

برای ریفلاکس 💊💊
مصرف همزمان قرص دومپریدون ( برای تقویت عضله‌ی دریچه مری به معده ) و کپسول امپرازول ( برای کنترل اسید معده ) و قطره پدی لاکت ( باکتری های مفید دستگاه گوارش ) برای پسرم جواب داده .
ناشتا یک چهارم از مواد داخل کپسول و یک چهارم قرص رو توی اب جوشیده سرد میریزم و با قطره چکون بهش میدم . فقط آب گرم نباشه ک گلوله های داخل کپسول اب نشه چون هم تلخه و هم اینکه باید در معده حل بشن نه دهان . بعد هم ی مقدار دیگه اب بهش می دم تا هیچ گلوله ای توی دهانش نمونه .
بعد از نیم ساعت میشه شیر بهش داد و نباید زودتر شیر داد. پدی لاکت رو هم غروب بهش میدم چون معمولا ریفلاکسش و بی قراری اش اون موقع بیشتره.
ضمنا رانیتیدین ممنوع شده !

تا آخر ۵ ماهگی میوه نده بهش

ن نباید بدی کی گفته .اگه تونستی قرص نکسیوم و پیدا کن بر بچه اگه نتونستی پنتوپرازول 20 بگیر یک چهارمش و هر 4ساعت یکبار بده بهش .اگه شیرخشکی هست شیرش و پپتی آپتامیل بخر یا AR بعد از یک هفته میبینی رفلاکسش فروکش میکنه

لطفا هر کی میدونه جواب بده🙏🙏🙏🙏