۱۰ پاسخ

دستشویی میرم و بعد میرم تو آشپزخونه که غذا درست کنم یا ظرف بشورم که همانگاه پسری بیدار میشه و قضیه منتفی میشه😂

میتونی فایلهای روانشناسی گوش بدی یا یکم لغت زبان یاد بگیری، البته که کارهای خونه وقت زیادی نمیذاره ولی بهتر از هیچیه

هیچی بچه خوابه دست به کاری نمیزنم😶🙄😐چون بخوام ظرف بشورمم حساسه زودی بیدار میشه......نمیدونم چرا رو صدا حساسه؟!فقط گوشی اونم بیصدا خیلی بد عادت شده😭😭😭😭😭

هیچی میخوابم که حوصله داشته باشم وقتی بیدار میشه

هیچی جز جمع جور کردن تمیز کردن خونه پخت پز وقتی نمیمونه

نيم ساعت روي تردميل پياده روي ميكنم

گوشی
بخودم میرسم
و بازم گوشی

کار مفیدی که انجام میدم به کارای خونه میرسم و تمیزکاری بعدشم که بچه بیدار میشه😐😑

تو گهواره میچرخم😆😆😆😆😆

هیچی کاری فقط وقت دارم یک دستشویی برم وطرف بشورم تا وسط این طرف شستن هم بیداره 😄😄