۵ پاسخ

عزیزم کوچولوتون چند وقتشه رژیم گرفتین شیرتون کم. نشده؟ من دلم میخواد رژیم بگیرم از کم شدن شیر میترسم

من به دکتر گفتم اشتهام زیاد شده به جای پریناتال گفت پرگنازون بخور اشتها رو کم میکنه ولی از اون هم قرص بهتریه واقعا هم برا من مفید بود

منم خیلی وزنم بالارفته طوریکه هیچ لباسی خوشم نمیادفعلابپوشم فقط تیشرت میپوشم این مدت امامگه میشه من حس میکنم الانم شیرم کمه نه اینکه رژیمم بگیرم

عزیزم چیزای مقوی براشیرخیلی بخور که کم نشه،ازمن کم شد بارژیم

اره چاق کننده هس