۷ پاسخ

من بدون تجویز خوردم به پیشنهاد یه ماما . و نتیجه داد سونوی بعدی رشد کرده بود

من دارم میخورم والا دکترمم نگفته خودم خریدم خوردم ... چیزی نیست توش که بد باشه همش ویتامینو پروتئنه

مگه وزن جنین چقدره ک این پودرا مصرف میکنید، کن مرتب خرما و آرده و میوه جات میخورم به نظرم اینا بهتره، حالا فردا برم سونو ببینم وزن نی نیم چقدر شده ولی در کل هر وقت میرم سونو خداروشکر خوبه

ن میتونی خودت مصرف کنی البته مقدار مصرفت توی اواسط بارواری تباید زیاد باشه اواخر بارداری مقدارش بسته ب وزن جنینت تنطیم کن نکنه زیاد وزن بالا بره مشکل بشه زایمان کرد

سلام گلم
منم بخاطر وزن کم بچه کارشناس تغذیه که تو بهداشت کار میکنه تجویز کرد

سلام من لیدی پیل دکترم نوشته بود ولی گفت اگه پیدا نکردی ترومام بخر.
من ترومام استفاده میکنم.
آزاد از داروخانه خودت هم میتونی بخری

بله عزیز دلم وقتی سونو انجام میدین اگر وزن جنین کمتر از حد نرمال باشه دکتر تجویز میکنه و بهتره سر خود مصرف نشه
البته باز بهترین کار اصلاح و درست خوردن مصرف مواد غذای برای وزن گیری جنین تا پودر