سلام مامانا کسی ب نوزاد رازیانه دم کرده داده؟

۱۰ پاسخ

اره دادم.ما کلا مادرامون از قدیم رازیانه ونبات میکوبیدن از یه پارچه رد میکردن یه پودر خیلی لطیفی میشه اون برا دلدرد به بچه میدادن .هیچ کدوم از پسرا فامیلمون هم مشکلی ندارن

به دخترا میشه داد ولی پسرا میگن ندید .چون رازیانه هرمون زنونه داره

سلام من موقعی که پسرم نفخ داشت میدادم

رازیانه رو فقط به دختر میدن..به پسر نمیدن

سلام منم ب پسرم میدادم. برا دل درد، البته اشتها آور هم هست بیشتر شیر میخورد

برای چی خوبه؟ برای پسر که خوب نیست

برای چی خوبه؟؟

سلام ، نه ، مگه به بچه هم میدن ؟

وااای نه اینچه کاریه
میگن خود مادر بخوره خوبه شیر زیاد میشه

اره من میدم خیلی خوبه