۱۰ پاسخ

سلام این بچه هاهم ماروپیرکردن دوهفته پیش پسرموبردم دکترامروزدهترم خوب بودایه دفعه بی حال شدتب کردشوهرم برددکتر داروداده حستم بخدا پاشویه کن بعدخاکشیرخیلی خوبه داداشم تب داشت نصفه شب مامان بهش خاکشیردادفوری بنداومد

آب وشیر خیلی بهش بده آب سیب بده تا ادرار کنه تبش بیاد پاین سیب زمینی خام ورق ورق کن تو سرکه بذار چن دقیقه بعد بزار توپیشونیش این کار را تواینترنت خوندم انشالله که زودتر خوب بشه

شربت خاکشیر هم درست کن با قطره چکون بده بخوره

پشت گوشش و دستمال خیس بمال زود به زود. زودتر دمای بدن میاره پایین. تو آب، نمک بریز پاشویش کن.

شیاف رو هر شش ساعت بهش بده ، اما استا دیگه نده
دایم هم دستمال ولرم بزار روی سینه و زیر بغل و کشاله رونش
یکم هم سرکه قاطی آب کن

عزيزم همزمان پاشويه هم انجام بده

سلام، با اب ولرم پاشویه کن، پاهشو تا زانو دستاشو تا مچ و اگر پایی نیومد پیراهنش بزن بالا رو شکمش هم بزار تبش کم میشه

شاید ویروس رزوئلا گرفته
سه چهار روز تب بالا دارن بعد دونه میریزه بیرون

دختر منم دیشب پریشب تب داش رو ۳۸ بود اووف پیرشدم تو این چنشبه
اگ تبش پایین نمیاد حتما ببزش دکتر تا ازش ازمایش بگیرن اعلائم تب نشانی عفونته
یا اینک سرما خرده من دخترم پاشویی کردم بهشم استا میدادم ولی فایده نداش اب سیبم برا تب خوبه ...
ی تیک پیازو قاچ کن بذار کف پاش جوراب بپوشون

دستمال مرطوب کردم روی قفسه سینه و شکم و کمر و پیشانیش هم گذاشتم ولی اثر نداشته