۸ پاسخ

عزیزدلم برای عفونتش چرک خشک کن نداده؟؟؟ اگر با بروفن هم‌پایین نمیاد به نظرم مجدد ببرید دکتر

راستی شیاف هم دیر اثر میکنه

نگران نباش
فقط پاشویه کن(زیر بغل سریع میاره پایین)
و نذار بخوابه
مایعات بده تا ادرار کنه دما بیاد پایین

دارو هم قطره استامينوفن 3ساعت بعد بروفن 3ساعت بعد قطره استامينوفن دوباره 3ساعت بعد بروفن
شیاف دیکلو هم یک سوم اگه کنترل نشد هر 8ساعت

چون اسهاله شیاف کمتر بزن
معده اش خالی نباشه بخاطر دارو
فاصله دارو رو با توجه به دما کم کم بیشتر کن
کف دست و پا مرتب اب لیموترش بزن

وای خدا کنه بیماریش رزوئولا نباشه 😭😭😭

نیم ساعته که شیاف زدم کی میتونم استا بدم؟

دارو داد واسه عفونتش؟؟؟؟

تند تند پاشویش کن،از زیر بغل و کشاله ران و شکمش،شربت ابلیمو عسل برای عفونت عالیه،اب شلغم به اضافه عسل هم معجزه میکنه برا عفونت،اب هندوانه وشربت خاکشیر برای تبش بهش بده

پاشویه کن همراه استامینفن کمک میکنه ببری حموم هم خوبه البته نه بااب سرد آب ولرم