۶ پاسخ

بخاطر مواد غذایی سردی هست که میخوری گلم‌
سعی کن مواد سرد زیاد نخوری مثل کلم کاهو حبوبات گوجه بادمجون سیر پیاز ماست و شیر و خیار و.....بعداگه خوردی حتما بعد غذا چای نبات و عرق نعناع بخور
سعی کن به بچه چیزی ندی چون عوارض داره دلدرد تا پایان چهارماهگی دارن و طبیعیه هرچی هم داذو ندی قرار نیست که خوب خوب بشن و دیگه بی قراری نکنن و ب خود نپیچن
ولی اکه خیلی اذیت کرد و دل درد شد گاهی اوقات ی قاشق مرباخوری گریمیچر خارجی بده بهش

من بخاطر نفخش قطرکولیگز میدم خیلی خوبه ارامش پسرمه این قطره عالیه

سلام عزيزم، شربت بايو لاكت براي نفخ هستش و اينكه خودت حتما رژيم رو رعايت كن، مثلا حبوبات، بادمجان، فلفل دلمه اي، گلابي، موز، ماكاروني، همه نفاخ هستن

سلام خودتون رعایت کنید لبنیات وسردیجات کم بخورید اگ هم خوردید عرق نعنا هم بخور.قطره پدی لاکت هم واسه نی نیت خوبه

ببرش دکتر منم پسرم همینطوری بود دارو داد بهش خوب شد بهش میگن زورپیچ و کولیک داره

سلام عزیزم هیوی بهش نمیدی؟؟؟
خودت بعد غذا عرق نعناع بخور..
زیره و رازیانه دم کن بعد غذا بخور هم شیرتو زیاد میکنه هم نفخ میگیره