۵ پاسخ

نه عزیزم چ ضرری داره خیلیم مفیده ب حرف هر کس و خاله خانباجی هم گوش نده خودت تحقیق کن یا از دکترت بپرس
اون ویتامین آ ک میگن مضره ویتامین آ حیوانی هست مثل جگر نه این ک ویتامین گیاهیه و خیلیم مفیده
خانم برادر من تو حاملگیش شاید روزی ی پارچ آب هویج میخورد خداروشکر الان بعد دوسال هنوزم خودشو پسرش صحیح و سلامتن

اگه کم بخوری اتفاقی نمیفته
من از اول بارداریم گهگداری خوردم

سه ماهه ي اول بارداري نبايد بخورين چون ويتامين Aداره وباعث سقط جنين ميشه ولي بعد از اون من از دكترم پرسيدم گفتند إشكالي نداره ولي بازم از دكترتون بپرسين و مصرف كنيد

هویج نه بخور من از ماه اولم خوردم تو غذا یا خالی کلی ویتامین داره فقط آب هویج دوبار خوردم

بله نباید بخوری مثل جگر چون ویتامین آ خیلی زیادی داره
البته مثلا در حد ماهی یک بار دکتر گفت میتونم بخورم بیشتر نه