۶ پاسخ

همین یهودیا اگه نبودن هنوزم داشتیم با طاعون و وبا و خیلی مرضای دیگه دست و پنجه نرم میکردیم
الانم منتظریم همین کافرا واکسن کرونا بسازن خیالمون راحت بشه
ملعونای از خدا بی خبر😁😁

من چیزی نشنیدم.ولی چرامیترسی عزیزم؟خوب یهودیابسازن،چی میشه مگه؟خیلی ازواکسن هاروهم ساختن

عزیزم برفرضم ک بسازن چیزی ک توی مملکت اسلامی خرید و فروش بشه حلاله.

عزیزم این خرافات و چرت و پرت هارو جدی نگیر ...

بسازن عیب نداره بابا خیلی چیزاروساختن وداریم استفاده میکنیم اصلا به این چیزا توجه نکن عزیزم

ن بابا با این وضع دلار آخه با این قیمت میدن تو بازار همه ایرانیه معلوم نیس چی توشه این ایرانیای دزد چی میریزن توش کاش خارجی بود