۱۰ پاسخ

نه اصلا نخور جیگر مرغ خودش ضرز داد تو بارداری که خیلی

کلا جگر دوران بارداری ممنوعه

آره نخور دیگه جگر مرغش همینجوریش هیچی نداره چه برسه به الان بارداری . خیلی هوس کردی یه ذره بخور هوست بره

هویج و جگر ویتامین Aدارن برای همین مضرره

تو سه ماه اول نباید هیچ جیگری بخوری عزیزم

سلام بله گلم ضررداره

عزیزم به خاطر انتی بیوتیک که به مرغ میزنن خیلی بهتره که نخورید چون وارد بدنتون میشه اما جگر گوسفند در حد ماهی یکبار ایرادی نداره ولی اونم چون خیلی ویتامین A داره زیاد نباید مصرف بشه

جگرضررداره عزیزم نخوراصلا

دل چی میشه خورد ؟

عزیز جان جگر مرغ برای ادم معمولی هم خوب نیست فوق العاده مضره چون هر چی هورمون به مرغ میزنن میره تو جگرش ذخیره میشه و سرطان زا ست و باعث کیست های رحم و تخم دان میشه تا الان هم اگه میخوردی از این به بعد نه خودت بخور نه بزار اطرافیانت بخوره