۴ پاسخ

توی بهضی ها فقط کمردرد میشن بعضی ها دلدرد بعضی ها زیر شکم
بعضی ها هم همه دردها را دارن
مهم اینکه دردها شدید و غیر قابل تحمل باشن و اینکه میبینی یه ۳۰ ثانیه درد داری شدید بعد اروم میشه یه چند دقیقه بعد دوباره همین درد بعد اروم میشه یعنی بگیره و ول کنه درد
من فقط درد زیر شکم داشتم

مثل درد پریود ولی شدیدتر. دستت رو بذار روی شکمت اگه توی ده دقیقه ۳ بار شکمت شل و سفت شد یعنی درد زایمانت شروع شده

تو همون ناحیه است موج موج میاد و میره. زمانش رو دقت کن فاصله اش که کم شد برو بیمارستان

به قول دکتر من یجوریه که خنده از لبت میره
خودت متوجه میشی منم با اینکه دفعه اولم بود فهمیدم ک درد زایمانه چون متفاوته دردش هی میگیره چند دقیقه بعدش دوباره میگیره