۴ پاسخ

بازم کولیک دوره ش تموم میشه رفلاکس لعنتی تا 1 سالگی باهاشونه

😂من دیگ از شر رفلاکس راحت شدم میگذره این دوره هم بسلامتی نگران نباش خوب میشه

دقیقا بخدا
من کولیکید میدم خیلی اهورا رو اروم میکنه دلدرد و نفخ نداره باکولیکید اروم
برای رفلاکسشم خودم خیلی رعایتش میکنم هم پدی لاکت میخوره هم اینکه بعدازشیرخوردن تانیم ساعت بعداز اروغ زدنش همچنان رو شونم نگهش میدارم تا خوب هضم بشه شیبدارم میخوابونمش

لعنت به کولیک دختر من تو 6 ماهه آخرشه اما هنوز ولش نمیکنه