۵ پاسخ

تا جایی که من شنیدم عرق نعناع برای رفلاکس بده تشدید میکنه برای دل درد خوبه ولی رفلاکس نه

فقط عرق نعنا بده عزیزم با نبات نبات سردی معده رو از بین میبره من یدونه هم هل میندازم جوابم گرفتم تو یه استکون یکم نبات میندازم یدونه هل یکم عرق نعنا یکمم آب جوشیده میریزم تو شیشه شیر میدم

سلام والا نباید از این دارو های گیاهی ب نوزاد بدید خطرناکه
دکتر ببرید تشخیص میدن خودشون دارو میدن

ببین بچه های الان با زمان مادرامون خیلی فرق داره برای اینجور چیزا بهتره به دکتر متخصص مراجعه کنی

ن بابا نده معده ي بچه نميتونه هضمش كنه دكتر حتي ب من گف ترنجبين و ابجوش نبات هم نده