‍‍ ‌ ‌ ❌مصرف پای مرغ ممنوع
#تغذیه_کودک

♻️پای مرغ با تمام خواص آن که گاهی در مورد آنها بزرگنمایی میشود از جمله
پیشگیری و درمان آرتروز،صدای مفاصل در حال فرسایش، ترمیم‌ شكستگی استخوان، بهبود كمردرد یا دیسك كمر، جلوگیری از پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها، درمان سرماخوردگی شدید و ضعف بدن که همه شما بارها درباره آنها شنیده اید.

‼️اما حقیقت این است که تنها مصرف پای مرغ های ارگانیک توصیه میشود.

🚫پای مرغ برای کودکان،نوجوانان درحال رشد، افراد میانسال، مادران در دوران بارداری و شیردهی و افراد بیمار به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود چرا که پوست پنجه مرغ حاوی ترکیبات آلوده است این آلودگی شامل آنتی بیوتیکهایی که برای پیشگیری از بروز انواع بیماری‌ها به مرغ‌ها تزریق شده علاوه بر این هورمونهای تزریق شده به مرغ وارد پوست و تمام امعا و احشای مرغ می‌شود و مصرف آن کاملا مضرست.

❌پای مرغ های موجود در بازار همه غیر اورگانیک هستند.

۳ پاسخ

بخونید🦚🦚🦚🦚🦚

ای خدا پس چکار کنیم اگه بخوایم واقعا از ارگانیک و غیر اگانیک صحبت کنیم هیییچی ارگانیک نیست متاسفانه حتی سیب ک انقدم از فوایدش میگن

واییی من بیشتروقتامیزنم یعنی ندم بهش دیکه