۱۲ پاسخ

انشاالله نی نیت سالم وسلامته منم امروز رفتم نی نیم دختره😍

انشالله صحیح و سلامته عزیزم

عزیزم ان شاءالله که نینی شما و همه نینی ها و همچنین ماماناشون سالم و سلامت باشن. استرس نداشته باش. به خدا توکل کن 🌹

منم فردا انومالی دارم . واسه منم دعا کنین😍😍😍

سلام عزیزم استرس نداشته باش که انشاا... که همه چیز به خوبی پیش بره و به موقعش نینیتون به دنیا بیاد و بغلش کنی منم هفته آینده نوبت آنومالی دارم

الهی بری و با دل شاد برگردی عزیزم.
مطمئن باش همه چی عالیه..
به این‌فکر کن که فردا دوباره نی‌نی خوشگلتو یه دل سیر نگاه میکنی😍❤

عزیز دلم.حتما سالمه 🥰منم خیلی استرس داشتم.تازع وقتی میخوابی دکتر هی نگاه میکنه مانیتورو هیچی نمیگه ادم سکته میکنه تا بیاد بگه سالمه

عزیزممم اصلا نگران نباش 😍😍😍انشالله نی نی جون سالم و سلامته

اصلا استرس نداشته باش و فقط به خداتوکل کن صلوات بفریت تا نوبتت بشه انشالله صحیح و سالمه عزیزم.

انشاالله که خودت و بچه ت سلامت باشین، التماس دعا😍

عزیزم 😍 بسلامتی انشاالله که بسلامت زایمان کنی ....فردا هم کلی خوشحال باشی😍😍برات صلوات فرستادم
شما هم برای من دعا کن جواب nipy منفی باشه و بچم سالم باشه منم این روزا خیلی نگرانم

گلم انشالله که نی نی جان سالم و سلامته نگران نباش عزیزم استرس واست خوب نیست