۶ پاسخ

آویشن دم کن. یک واحد آویشن یک واحد آبجوشیده و نبات توی شیشه شیر بهش بده عالیه

اگه بینه پاش سوخته حساسیت پماد آردن بزن اصلا سیتیزن به بچه نده خیلی ضرر داره هیدروکسیزین بده بهش واسه بینیش هم قطره بینی بریز فقط نه چیزه دیگه آویشن واسه بچه نه ماهه خیلی سنگینه احتمالا حساسیت کنه بهش

واقعا ممنون😘😘

سلام عزیزم‌ پسر منم دو روز همین جور بود بردمش دکتر گفت داره دندون در میاره بعد از دو روز دندونش در اومد

دندون در اورده؟؟؟من دندون ک میخاست در بیار این حالت شد و سترزین میدش دکتر

اگه حساسیت سیتریزن بده