۱۱ پاسخ

اگه قند نداری روز در میان بستنی بخور و مغز و میوه ها و دلستر

شیر با خرما. هروز سفیده تخم مرغ. لوبیا چشم بلبلی ک از قبل خیس کردی نفخ نداشته باشه و حبوبات دیگه. ماهی و میگو و گوشت سفید. مغزمثل پسته و بادوم مخصوصا بادوم.

خوبه وزنش نسبت به این جدول

وزنش که خوبه!
۱۸۱۰ من دیده بودم تازه نهایتش رو تخمین زده بود،عالیه خدا رو شکر وزنش

واسه من 1640بود

کم نیستا😂من ۳۲هفته ۱۴۰۰بود😂😐

سلام .مااشعیر.مغز بادوم وگردو شیر موز شیر خرما .حبوبات مخصوصا لوبیا چشم بلبلی.اش رشته وماکارونی بخورخیلی رو افزایش وزن بچه تاثیر داره

عزیزم
سه دانه خرما
یه قاشق کنجد وموز نصفه باشه بهتر
شیر عسل مغز گردو بادام رو باهم مخلوط کن
هرروز صبح بعداز یه کم صبحانه خوردن میل کن
مصرف چای رو کم کن تا تاثیر زیاد ببینی
دکتر برای وزن گیری نوزاد ملتی ویتامین باکلسیم یه روز درمون تجویز میکنه ان شالله ازاین هفته وزن گیری فرزندت بیشتر میشه نگران نباش
همین که سالم باشه یه دنیا ارزش داره ان شالله به دنیا بیاد میتونی بهتر برسی بهش گل من

کم نیستا
استرس الکی به خودت نده

منم همین مشکل و داشتم گفتن که پروتیین بیشتر مصرف کنم

سی وسه هفته کاملی