۴ پاسخ

قندو نشاسته چ ربطی به وزن بچت داره عزیزم؟ فقط خودتو چاق میکنه و عوارض دیگش. بچت نیاز ب پروتیین داره تخم مرغ ابپز ماهی کبابی و.... واسه قندت فقط شیرینیجات و میوه های شیرین و حذف کن ماکارونی و سیب زمینی و برنج و تا هرجاشد کم کن اینا اصلا کمکی ب وزن بچت نمیکنه.

ازمایش قند بده که مشخص بشه . و اینکه سعی کن کندر تلخ بخوری چون به شدت قند رو کنترل میکنه. ولی سبزیجات و گوشت بخوری بچه ت وزن میگیره نگران نباش.

من الان دوماه قندم بالاس رعایت میکنم پس فردام میرم برای وزن نی نیم فک نکنم ربط داشته باشه چیز های دیگه جایگزین کن بخور

خب آزمایش قند ناشتا و دو ساعته بده خیالت راحت بشه به حدس و گمان نی که