۶ پاسخ

من قبلا هر روز میبردم تا اینکه خشکی پوست گرفت حالا یه روز در میون میبرم و هفته ای دوبار با شوینده میشورمش بقیه روزا فقط آب تنی میکنه

دوسه روز یه بار .ولی اگه کسی نباشه ببرتش یهو میبینی یه هفته س حموم نکرده😶

دختر من عاشق حموم و آبه دو روز یه بار سه روز یبار میبرمش نیم ساعتم میمونیم تو حموم با آرامش کامل

من قبل سرد شدن هوا ی روز درمیون ولی حالا از ترس سرما خوردگی ۳روزی

من میترسم زیاد ببرمش حموم خودشم تا ببرمش گریه میکنه میلرزه ، هفته ای ی بار

هفته ای یک بار❤