۵ پاسخ

سلام. من نیم ساعت قبل از واکسن یک قطره چکان آب قند ب بچم دادم و خداروشکر تب نکرد و اذیت هم نکرد

من یکشنبه برای دخترم واکسن زدم .قبلش استامینوفن دادم .پاهاشم لیدوکائین زدم خداروشکر تب نکرد فقط ۲ بار دمای بدنش تا ۳۶.۷رسید دوباره تنظیم شد .بده حتما عزیز

موردی نداره گلم استارو بده نیم ساعت قبل خیلی توی تب نکردنشون و درد کمترشون کمک میکنه

بزن بابا مشکلی نیست منم برا واکسن دوماهگی پسرم از قبل دادم تب هم نکرد

سلام از نظر پزشکی این کار اشتباهه چون استامینوفن باعث میشه بدن مقاومت کنه در برابر واکسن و عملاً تاثیر واکسن رو کمتر می کنه. بدنی که تب نکنه در برابر واکسن یعنی واکسن رو درست نپذیرفته و دریافت نکرده‌.
از تب کردن بچه بعد از واکسن نگران نشین چون این علامت خوبیه یعنی سیستم ایمنی بدن بچه تون فعاله و واکسن رو هم داره درست دریافت می کنه.
اگه استا قبلش بدین سیستم ایمنی بدن زودتر فعال میشه و اجازه ورود واکسن به بدن رو نمیده و بدن بچه در برابر ویروس واکسینه نخواهد شد.‌