۳ پاسخ

سلام عزیزم منم هیچ وقت تبخال نزده بودم هفته ی هفتم هشتم بود که منم لبم تبخال زد نگرانی نداره منم از چند دکتر پرسیدم نگران نباش

ن عزیزم ربطی نداره ترسیدی حتما تبخال زدی

منم دقیقا هفته هفتم بود یه تبخال به چه بزرگی زدم, به دکترم نشون دادم بهم پماد ویتامین آ چشمی داد که ضرر واسم نداشته باشه, این چرتو پرتا که تو گوگل میزنه را گوش نده, زن عمو من از اول تا آخر بارداریاش تموم دور دهنش پر تبخال میشد به حدی که ماسک میزد میرفت بیرون از, بس وحشتناک بود, بچهاشم صحیح و سالم و هیچیشون نیست