۸ پاسخ

سلام....عزیزم اولشه دختر منم اولاش تا 5بیدار بود بعد میخوابید همین ک نزدیک دو ماهگیش شد خوب شد اگه میتونی یا صبح ساعتای 9یا10ببرش حموم یا شب همین9یا10ببر حموم خابش تنظیم میشه من این کارم کردم خوب شد دیگه نمیدونم از حمومه شد یا این ک نزدیک دوماهش شد خوب شد دیگه یک یکو نیم میخوابه

با روغن ماساژش بده. دور ناغشو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده. شبا هم بهش پستونک بده مکش دردشو کمتر میکنه

بچه من تا دوماه نمیخوابید بجاش روزا میخوابید، اگه درد نداره یا بی تابی نمیکنه عادیه بعضی از بچه ها شبا بیدارن روزا خواب، ولی اگه دل درد داره قطره دایمیتیکون برای دختر من عالی بود هم معدشو خالی میکرد هم نفخشو هم خواب اور

سلام هر بچه ای یه قطره بهش میسازه من۳مدل قطره رو امتحان کردم آخر دیدم قطره کولیکیز روش جواب داد بعد۵دیقه دلدردش خوب میشه

سلام عزیزم طبیعیه دختر منم تا ۴۰روزگی شبا بیدار بود

سلام پسر منم اینجوری بود قطره پدی لاکت و کولیف دکتر واسش نوشت گفت نفخ شکم دارع

قره پدی لاکت هر روز قطره

کامل سیرش کن .باهاش حرف بزن جاشو عوض کن .تموم چراغا رو خاموش کن حتی چراغ خواب.‌‌..بعد پستونک بزار دهنش بخوابه.اگه نخوابید رو پات بزارش آروم آروم تکونش بده بخوابه