۶ پاسخ

تکون میخوره یعنی زنده اس وای مامانا چرا ایقدر استرس ب خودتون میدین

مامان جان قاعدتا بچه ی زنده فقط میتونه تکون بخوره😂

عزیزم‌میگی تکون میخورد مگه میشه زنده نباشه یه حای خوب برو مگه میشه نتونه پیدا کنه

مگه نگفته خیلی تکون میخوره خب یعنی زندس دیگه عزیز دلم بچه اگر طوریش باشه که خدایی نکرده تکون نمیخوره

آخه اگه خدای نکرده زنده نباشه که تکون نمیخوره هفته 18برو آنومالی هیچی نیس نگران نباش

گفت خیلی تکون میخوره ینی زندس دیگ بچت شیطونه حالا واس اطمینان برو سونو