۵ پاسخ

سلام
ان شاءالله که این بار، هم برای شما و هم نی نی تون آسون باشه
بله بهتره بقیه ی واکسن ها هم همون روز باشه

سلام دختر من چهار ماهگیش نه تب کرد نه پاش ورم کرد ولی دوماهگی اذیتم کرد خیلی... امیدت بخدا انشالله خوب باشه

سلام، به هر حال چون یکی از تزریقی هاش همونه که تو دو ماهگی زده ممکنه اذیت بشه اما بیشتر بچه ها چون بدنشون آماده شده کمتر اذیت میشن و اذیت می کنن ولی شما قبل رفتن قطره استامینوفن بده بعدشم کمپرس سرد رو پای چپش بذار ان شاءالله که اذیت نشه

عزیزم نترس
اینکار هارو بکن:
یه پماد دیکلوفناک بگیر بزن زیر و اطراف جای واکسن بعد ک واکسن زد پاشو ببند ک تکون نده و قطرشو بده

تا دو هفته میتونی عقب بندازی فک کنم.ولی زودتر نمیشه واسه پسر من هر دوتاش سخت بود ولی دو ماهگی شدید تب داشت چهار ماهگیم داشت ی پاشم زیاد اذیت میکرد چن روز فقط نق میزد ولی ایشالا زیاد اذیت نمیشه