۶ پاسخ

.کمبود آهن می ‌تواند در رشد و نمو مغز کودکان و کاهش ضریب هوشی آن ها اختلال ایجاد کند و همچنین منجر به کم‌ خونی و در نتیجه باعث تحلیل توانایی و نیروی کودکان شود
کودکان مبتلا به کم ‌خونی یادگیری کمتری دارند و ضریب هوشی این کودکان 10 درجه کمتر از حد طبیعی برآورد شده است.
در نهایت به خاطر داشته باشید که کمبود آهن در کودکان قابل پیشگیری است، فقط باید به آن توجه داشت.

منبع: تبیان

حتما بده ک اگر کمبودی هس تو بچگی جبران شه
مواد غذاییای الان ک همش بدرد نخور و غیر ارگانیک بااینا تامین شه

چراندی ؟ هرجوری شده بده بهش برابدنش نیازه اگه نمیخوره یه جوری گولش بزن بخوره

مشکل داره ضایعه مغزی میاره

غذا ها خیلی نمیتونه اهن و ویتامین مورد نیاز رو تامین کنه قطره ها رو بدین

اره داره..مخصوصا اهن..چون غذاهای این دور زمون طبیعی نیس..بچه فقر اهن‌بگیره دگ‌بزرگ‌بشه درست بشو نیس