۱۰ پاسخ

پسره قند عسله....آنومالی دقیقه

آنومالی خطا نداره
توی پسر اصلا
به منم هی میگفتن دختره، شوکه شدم که سونو گفت پسره
ولی الان با دنیا عوضش نمیکنم

عزیز دلم منم اینقدر اطرافیانم بهم گفته بودن دختر میارم رفتم برا آنومالی گفت مسره تا یک هفته توی شوک بودم الان باز گاهی اوقات با خودم میگم نکنه اشتباه شده باشه ولی توکل بر خدا خدا خودشون حافظ کوچولوهامون باشه❤❤

سونو آنومالی احتمال خطاش کمه عزیزم،انشاءالله سلامت باشه.

والا منم شک دارم
شوهرمم میگه یبار دیگه سونو بده

چون احتمالا فک‌میکردی دختره اینجوری شدی منم چون همش میگفتن پسره وقتی فهمیدم دختره باور نکردم با اینکه عاشق دختربودم ولی حسمو درک نمیکردم اما الان حالت طبیعی دارم😁

هفته تون بالاست، آنومالی توی هفته های ۱۶ ۱۷ هم ۹۹ درصد درسته ، توی هفته های شما ۱۰۰درصده

نه عزیزم آنومالی اشتباه نمیکنه صد در صد

به دختر فک میکردی اینجوری شدی

آنومالی اشتباه نمیگه