۷ پاسخ

از ريكاوري ك بيارنت بيرون
البته قبلش هم بايد يكي باشه لباسا بچه رو بده بهشون
من نيم ساعت ريكاوري بودن

از ریکاوری ک اومدی بیرون ..ک اونم بستگی داره چقد تو ریکاوری بمونی ک بدنت حس پیدا کنه...
من خودم ۴ساعت تو ریکاوری بودم

يك ساعت بعد از عملت
من ٨/٣٠ سزارين شدم، ١٠ اومدم تَو بخش ديگه همراه م كنارم بود

کلا لازمه یکی همراهتون باشه. تا میارنتون بخش باید به بچه شیر بدین دست تنها نمیشه. باید بعد 8 یا 12 ساعت نوشیدنی بخورین یکی باید بهتون بده. تا 6 ساعت بعدش همچنان کمرتون بی حسه

از وقتی از اتاق عمل بیای بیرون همراه لازم داری بستگی داره ساعت چند بری اتاق عمل اما وقتی میارنت تو بخش همراه لارم داری البته من که هیچ کس رو نمیبرم با خودم فقط شوهرم میاد

بعد عمل وقتی ار ربکاوری اومدی بیرون

سوال منم هست لطفا جواب بدین