۴ پاسخ

توی هیچی نباید زیاده روی کنی دوغم سرد هست گرمیم بخور ....جنسیتت معلوم نشده ترشی میخوری ؟

وای منم اوایل عاشق دوغ ترش بودم اصلا انگار حالمو خوب میکرد 😊وای دلم دوغ ترش خاست آبعلی 🤪🤪😋😋😋😋😋😅😅

منم اوایل دوغ زیاد میخوردم و بیحال میخوابیدم دوغ خوردی نبات یا چایی نباتم بخور ک سردیت نکنه

وااای عزیزم پدرم در اومد از ۲ ماهگی تا ۶ ماهگی تموم من کمر درد کشیدم دوغم که صبح میخوردم عصر میخوردم شب میخوردم میرفتم هر زمان تو یخچال میخوردم خلاصه که نگم برات بچمم پسره
بعد این کمر دردم خوب نمیشد ورمم داشتم میوردم دکترم گفت دوغ نخور دختر خوب ورم اوردی از وقتی دوغ نمیخورم کمر درد و پادردم قطع شده ورمم خوابیده سردی دوغ باعث شده بود سردی بگیرم و رو کمر و پام تاثیر بزاره
خلاصه که احتیاط کن عزیزم