۵ پاسخ

سلام عزیزم....صبح ک ناشتا ی ازمایش خون میگیرن ازت...بلافاصله ی پودر میدن ک آب قاطیش کن و سر بکش بعد خوردنش ی ساعت صبر میکنی و چیزی نمیخوری....یه ازمایش خون دیگ ازت میگیرن‌....باز چیزی نمیخوری تا ی ساعت و ازمایش خون سومو ازت میگیرن

سلام بستگی داره دکترت چی نوشته واس من دو مرحله خون گیری بود از ۱۰ شب چیزی نخوردم ۷ ازمایش ناشتا دادم بعد پودر دادن خوردم گفتن ۱ ساعت همین جا بشین نباید راه بری ک قندش بسوزه ازمایش ادرارم ک باید وسط ادرارتو بریزی ناشتا.اها اگ از چیز شیرین بدت میاد یه قرص حالت تهوع بخور دمیترون ک حالت بد نشه من بخاطره اون پودر سه روز هی میرفتم

۸ ساعت ناشتا باید باشی. از من ساعت ۸ خون گرفتن بعد پودر رو دادن گفتن بخور و برو نمونه ادرار بده وسط ادرار لازمه اول و آخرش بریز دور. یک ساعت بعد دوباره خون دادم یک ساعت بعدش هم باز خون دادم

سلام عزیزم از ۱۰ شب دیگه چیزی نخور.صب که میری یه خون ازت میگیرن قندت ناشتاتو نشون میده .بعد پودر بهت میدن با آی قاطی میکنی میخوری بره من هر نیم ساعت یبار بود خون میدادم تو دوساعت ۴بار خون دادم حالا بعضیا دوبار میدن هر یه ساعت.بستگی داره دکترت چی خواسته باشه

هشت نه ساعت قبلش چیزی نخور خودشون یه پودر میدن بخوری یه ساعت بعدش باید آزمایش بدی چیزیم نباید بخوری