۶ پاسخ

لعاب برنج بخاطر ارسنیک بالایی ک داره از نظر علمی رد شده است بافرنی شروع کن عزیزم اونم خیلی رقیق

اول از فرنی شروع کنید با روزاول ۱قاشق بعد کم کم اضاف

سلام من دخترم فردامیره شش ماهگی دوروزه ک کمکی شروع کردم اونم بافرنی شروع کردم لعاب برنج ندادم

سرلاک عزیزم از ۶ماهگی میدن سعی کن برای فرنی هم شیری ک پسرت میخوره بریزی داخلش فقط شیر خودتو اخر پخت اضافه کن نزار بپزه

لعاب برنج اصلا ندید خوب نیست

اول از لعاب برنج شروع کن روزی یه قاشق بهش بده کم کم زیادش کن
بعد بیسکوییت مادر بهش بده روزی یه نصفه کم کم زیادش کن
بعد چند وقت دیگه میتونی فرنی و حریره بادام شروع کنی