۱۰ پاسخ

سیب زمینی حلقه کن یک ساعت بزارش تو سرکه بعد بزار به پاهاش تبش پاین میاد برای ویروس تا میتونی مایعات بده پیازم رنده کن بزار تو جورابش عالیه

کدوم شهر هستید؟

بله دختر من شد و دیگه داشت آب معدشو بالا میاورد خیلی وحشتناک بود الهی بمیرم براش😔 دکتر براش آمپول نوشت یک سوم رو تزریق کردم و شربت دمیترون داد هر ۸ ساعت ۲ سی سی،.

من‌پسرم اسالش بود اول تب بعد اسهال واستفرآغ بچم تابودشد تو این دوروز.براش دمیترون داد ی امپول ضدتهوع.ی شربتی م برا اسهال اسمش بادم نیس خوب شد

یه رون مرغ رو به همراه یه پیاز دُرسته پوست کنده و پنج شیش حبه سیر پوست کنده بزارین دو سه ساعت بپزه قشنگ.
فقط آبشو طی رو ز تو دو سه وعده بدین بخوره با قاشق یا اگه میخوره تو شیشه اش بریزین.
روده هاشو تمیز میکنه.

بله پسرمن اینجوری شدتب شدکردهمش بالامیوردچندیییییین باردکتربردم خوب نشداخرش بستری گردن۵روز.بهترشدولی خوب نشداوردم بارضایت شخصی خونه بخاطرکرونا.خودم بهش رسیدگی کردم خوب شدبهش شربت دی سیکلومین وومترال لوپومرامیدپدی لایک ۵تاقطره واستامینوفن دادم کته ماست ماست ونعناوموزدوغ غلیظ بدون گازسوپ اینابده خوب بشه

دختر منم یک‌هفته شدیدا بی اشتها شده بردم دکتا گفت اخیرا خیلی بچه ها اینجوری شدن دختر من نه غذا میخوره نه شبر!۸۰٫۹۰سی سی به زور میخوره!! تهوع نداره اما چند روز پی پیش سفت بود الان دو روز ابکی شده دکتر شربت مترو نیدازول و اندانسترون داد هر۸ساعت از دیشب دارم میدم فعلا که تاثیری رو شیر خوردنش نداشته

سلام بچه منم ۶ ماهش بود همینطوری شد بردمش دکتر فقط او آر اس بده بهش موقع هایی که اسهالیش میاد بعد یه کپسول به اسم یوگامی بود روزی یکی بهش میدادم برای اینکه دم نکنه بچه ودی او آر اس رو بده که آب بدنش کم شه تا میتونی بهش مایعات بده ولی مایعات شیرین اسهالی رو بیشتر میکنه کلا شیرینی جات بهش نده

اره عزیزم دخترمن دقیقا همینطور بود فقط تب نداشت دکتر بردم براش شربت و قطره بی بی کر وقرص که تو اب حل کنم با زینک داد حالا الحمدالله خیلی بهتره

من پسرم ۷ یا۸ ماهش بود اینجوری شد بهش قطره تهوع داد و زینک ایرانی و پودر کیدی لاکت خوب شد خودمم برا دلپیچش یکم گریپ واتر دادم