۹ پاسخ

دقیقا درست گفتی خرما بر خلاف تصور خیلی ها نفاخ باید حتما با گردو خرده بشه تا نفخش گرفته بشه و خیلی ام مفید برای شیردهی اینطوری مصرف بشه دیگه نفاخ نیست

سلام خيلي خوبه شير و زياد ميكنه

تو شیر دهی خیلی از خرما استفاده کن
فک نکنم نفاخ باشه دکتر من بخاطر مقوی تر و زیادتر شدن شیرم خیلی تاکید کرد رو خرما

واسه کسی که تازه زایمان کرده خرما عالییه

نه بابا من که از اول زایمانم میخورم ،خیلی هم شیرو مقوی و زیاد میکنه

ن بابا اینجوری نیست من اگر یه روز خرما نخورم حالم بد میشه هروز میخورم اصلا نفخ نداره ن واس خودم ن واس بچم

بخور نفاخ نیست شیرتم زیاد میکنه

نه عزیزم خرما نفاخ نیست خیلی هم واسه شیردهی خوبه حتما بخور

منکه خیلی میخورم چون شیر رو زیاد و با کیفیت میکنه. اکثر غذاها و میوه ها نفاخ هستند باید از شاهتره،عرق نعنا ،دمنوش زیره استفاده کرد.