۱۰ پاسخ

از شرکت بیمتون باید بپرسید مطمئن بشید .بیمه سامان که ما داریم میده برا اختیاری هم فرقی نمیکنه

سلام عزیزم .من سزارین ارژانسی شدم همون بیمه رو میخاسم استفاده کنم چندتا بازرس اومد پرسید پرونده رو نگا کرد که مطمئن بشن من اختیاری نبوده تا بتونم از بیمه استفاده کنم

عزیزم با دکترت صحبت کن یه شیرینی بهش بده احتمالا قبول کنه برات سزارین اورژانسی بزنه که از بیمه بگیری

سلام مامان آروین دکتر منم بهم گفت که بیمه قبول نمیکنه با اینکه منم بیمه تکمیلی نفت هستم

سلام اره من پرسیده بودم گفتن برا اختیاری پولی نمیده امااگه دکترت برات بنویسه که مشکلی داشتی ونمیتونستی طبیعی بچه رو بیاری ممکنه بدن بهت هزینه اش رو

سلام منم چن روز دیگ دارم،گفتن بستگی به بیمتون داره شاید یه مبلغ خیلی کمیو بدن شاید اصلا ندن

ظاهرا اینطوریه که نمیده ولی باز پرس و جو کن

سلام. آره عزیزم. منم سز اختیاری دارم ان شاالله ۲۵ روز دیگه. انگار گفتن بیمه قبول نمی کنه😏

بیمه ایران قبول میکنه تا ۵ تومن میده

منم مشکل شما رو دارم. پرسیدم بیمه تکمیلیم البرزه گفت میدیم. سقفشون 6 تومنه البرز