۳ پاسخ

اولا ک ببر دکتر و بعد اگه مطمئن شدی نفخ داره ب دستات کمی روغن زیتون بزن آروم از بالا ب پایین دستتو رو شکمش بکش بعد بافاصله یکی دوسانتی از نافش جهت حرکت عقربه های ساعت ماساژ بده و بعداز چندبار ماساژ آروم پاهاشو سمت شکمش خم کن و بعد با یه دستمال دور شکمش بپیچ..سعی کن طوری بغلش بگیری ک شکمش ب شکمت بچسبه..شکمشو تو کف دستتون حالت هواپیما ک تو همین برنامه هم یادداده بگیر..(یه نبات داغ درست کن ۳قطره عرق نعناع بریز بده بخوره (البته این یه مورد واسهزیر یک ماه مطمئن نیستم)خودت هم عرق نعناع بخور..یا دمنوش نعناع..فکرکن ببین چی خوردی ک باعث نفخش شدی..دیگه اونو نخور..کلا تو خوردنت ک دقت کنی ببینی بچه ات ب چی حساسه و نفخ میکنه کم کم میتونی ب نفخ نکردن بچه ات کمک کنی

باید ببریش دکتر
چون کولیک باید دوره خودش رو بگذرونه معمولا دکترا قطره میدن ک درد و اروم کنه
(اگه جوابم کمکتون کرد مفید بود رو بزنید)

ببر دکتر صلاح بدونه دارو میده. یا به خودتون رژیم میده