۷ پاسخ

خواهر منم اینجوری میشه
البته 22 سالشه

یه پماد هست برای اینکه پشه نیش نزنه هر شب قبل خواب میزنه کل بدنش فردا میره حموم اسمش نمیدونم

مطمني پشه زده؟؟شبيه بلفاريت هست

وای خودا اینو پشه زده😳😳طفلی ببین به چه روز افتادع بچه طفل معصوم😭😭😭😭مواظبش باش عزیزدلم

اخی عزیزم خدا لعنت کنه پشهه رو .اون پماد که گفتی رو که نباید اطراف چشم زد؟؟؟

هرجاشو پشه بزنه در همین حد ورم میکنه؟
ب نظرم نیش پشه نیستا

بچه خواهر منم اینجوریه دقیق پشه ک میزنه اون روز پشت سرش زده بود کلی پف کرده بود اول فکر کردن خورده زمین ولی ن پشه زده بود پشت چشمش هم زده بود پف کرده بود حساسیت دارن عزیزم

پسر منم پشه میزنه همینجوری میشه
چند روز پیشا پشت دستشو با انگشتشو زد انقد باد کرده بود نمیتونست انگشتشو خم کنه
هی هم میخاروند اولش