۴ پاسخ

سلام عزیزم کمه
در ضمن مقدار شیرش خودش تعیین میکنه تا وقتی که سیر بشه باید بهش بدی
اتفاقا همین دیروز بچم رو بردم دکتر فوق تخصص نوزاد بازم همینو گفت

خیلی کمه من هر دوساعت 90تا میدم شما حداقل هر 4ساعت باید 120تا اینا بدین

سلام عزیزم به نظرم خیلی کم میدین دختر منم شیر خودم رو می خوره هر ۳،۴ ساعت هم ۱۵۰ سی سی می خوره البته من شیرم خیلی خیلی کمه ولی در کل به نظرم حداقل به ۱۰۰ سی سی برسونید.

سلام عزیزم بچه ها با هم فرق دارن بچه من دو ساعت یک بار 3درجه میخوره شما اگه ما بین این چهار ساعت شیر خودتو هم میدی خوبه بچه بزرگ تر میشه شیر خوردنش بیشتر میشه