۶ پاسخ

ده مرتبه آیت الکرسی و ده مرتبه چهار قل بخون فوت کن به آب و 40تا کاسه بریز به بچه خودتم عسل نداری ،همین

بعدش بچت باید مثل خودت همون غسل چهلم بده باید بدین یعنی اگ گردنت بمونه گناهه هم ده روز اول میدن هم چهلم میدن

بعدشم اویشن نخور شیرتو تلخ میکنه من اصلا نخوردم

بعد ۴۰ تا تو کاسه یا لگن کوچیگ هس با اون میریزی سرت میگی غسل وچهم میدم قوربتن اناالله

چهل روزگی غسل نداره عزیزم .همون ده روز اول غسل نفاس .بقیه ش ک خونریزی داشتی و نماز غسل استحاضه بود ..اویشن برای نفخ عالیه .اگه بچه گرمی نزنه بخورید .

عزیزم ببین میگی غسل چهم میدم