۶ پاسخ

پات رگ ب رگ میشه توحموم با آب ولرم ماساژ بده پاتو

منم یه مدت اینجوری بودم ، دکترم پودر منیزیم داد خداروشکر خوب شدم

من اینطور بودم. وقتی بیدار میشی بدنتو کش و قوس نده . بهدکترت هم بگو. دکتر من منیزیم واسم نوشت خوب شدم

عزیزم منم یه ماه پیش اینجور میشدم تو خواب ساق پام میگرفت دکتر بهم قرص کلسیم داد خوب شدم

منم دقیقااا حالت شمارو دارم مخصوصا اگه موقع بلند شدن خودمو کش بدم دیگه یهو پاهام میگیره فلج میشم هرکار میکنم از بس ک سنگین میشه نمیتونم تکونش بدم بعده چنددقیقه ول میکنه من دکترم بهم گف پیاده روی بکن خوب میشی الان ک‌پیاده روی میکنم بهترم اسپاسم عضلانیه دیگه طبیعیه

عزیزم این گرفتگی عضلات پشت ساق پا هست که هم شایع هست هم خیلی دردناک و اصلا لخته نیست خیالت راحت
منم اینطوری شدم