۳ پاسخ

اگر شیر خودتو میخوره اول گرمی بخور شیرت گرم بشه که سردیش نکنه دلدرد بگیره
میوه میخوری ترجیحا حالت کمپوتی بخور که نفاخ نباشه
توی آب جوشیده ولرم یه کوچووووولو نبات بریز به اندازه ۲تا قاشق چایی خوری بهش بده شکمشو گرم نگهدارم

راه حلش فقط پرهيزغذايي خودتونه چيزاي نفاخ نخوريد خودش خوب ميشه اگرهم ني ني دختره ميتونيد يوقتايي هم ك مجبور شديد چيزي بخوريد پشتش رازيانه و زيره دم كنيدبخوريد هم شيرو زياد ميكنه هم ضدنفخه عاليه

بعد از هر چیزی ک میخوری عرق نعنا بخور باد معدشو خالی میکنه