۷ پاسخ

متفاوته عزیزم بعضیا هفته ۱۵ ۱۶ حس میکنن مثله حباب ترکیدن بعضیام نه تا هفته ۲۲ ۲۳ نمیفهمن

من دوازده هفته شبیه نبض حسش کردم دوبار ازون به بعد هیچی حس نکردم تا حالا البته جفتم قدامیه و دیر تر از خلفی تکوناش احس میشه

ببین بعضیا از هفته های شما حس میکنن بعضیام تا ۲۴هفتگی طول می‌کشه تا حسش کنند

من از هفته 15 حس کردم بستگی جفتت چیه

سلام عزیزم متفاوته..
من ۱۸هفته هستم ولی چون جفتم قدامیه بجز نبض چیزی حس نمیکنم

هرکی یجوره
من هفته ۱۸ مث حباب تکوناشو حس کردم از هفته ۲۰ تکوناش با چشم دیده میشه قشنگ

فرق میکنه عزیزم. بعضیا از هفته های شما مثل یه نبض کوچیک حس میکنن بعضیام از هفته 18 به بعد بعضیام 21 به بعد بستگی به جفتت داره