۵ پاسخ

تخم بارهنگ.همون تخم شربتی . ..تا دونه به خشک شده ..رو با اب ولرم مخلوط کن بزار نیم ساعت بمونه .بده بهش واسه ابشو بده واسه گلوش عالیه ..

سلام شربت ندین قطره بینی استفاده کنید ک راه تنفسش باز بشه سوپ بدین اب ولرم

دختر من ۱۰ماهشه ابریزش داشت و عطسه میکرد دکتر واسش اسپری بینی داد با سرماخوردگی کوریزان روزی ۳بار ۳ سیسی ولی شما زیاد نده تا ببریش دکتر ببین چی میگه

سلام عزیزم دختر من ک ۹ ماهش بود دکتر گفت۲.۵ سی سی هر ۶ ساعت ولی دارو سرخود نده دونه به بزار دم بکشه بهش بده
من هروقت دخترم سرما میخوره میدم سینه شم نرم میشه

بجای دارو سوپ براش درست کن و بخور پیاز بده عالیه