۵ پاسخ

سلام.ببلاک کامفورت سبک و خوشمزس

اگه میخوای شیرخشک بدی که بنظرم سوپرامیل بده منم اول نان۱میدادم به پسرم باشیرخودم ولی سیرنمیشدوزنشم کم بوددکتربهم سوپرامیل داد هم سیرمیشه هم الان و زنش خیلی خوب شده ولی درکل به نظرم سعی کن شیرخودتوتقویت کنی سریع نروسراغ شیر خشک منم شیرم پسرم وسیرنمیکرکمکی روزی۲وعده شیرخشک بهش میدادم الان به شیشه عادت کرده سینم ونمیگیره

اگه شیر خودت خوبه و سیرش میکنه دیگه بهش شیر خشک نده...من پسرم تا دو ماهگی شیر خشک خورد همش دل درد و بی قراری داشت بعدش شیر خودم بهتر شد دیگه بهش شیرخشک ندادم همه بیقراری هاش تموم شد...از وقتی بهش شیرخشک ندادم شیرم هم روز ب روز بهتر شد.

نان خوبه سیر میکنه ولی چون سنگینه یبوست میاره

خب وقتی شیر خودتون هست و میتونین بهش بدین چرا شیر خشک میدین ندین بهش.نان یبوست میاره منم به پسرم میدادم همینجوری شد