۱۲ پاسخ

وای تو ک هفته های اخره باز کم مونده من ک دیگه دارم دیوونه میشم.گاهی انقدر کلافم ک میگم برم ب دکترم بگم بسه دیگه میخام بچمو بیاره ولی فکر اینو میکنم ک ممکنه بره تو دستگاه بدتر میشه حالم.ولی شنیده بودم ک میگفتن کل بارداری ی طرف ی ماهه اخر ی طرف.واقعا من نفهمیدم این ۸ماه چطوری گذشت ولی الان هر ی روزش مثل یک قرن میگذره

منم همش میگم . مامانم میگه دنیا بیاد میگی همون تو بود خیلی بهتر بود 😁😁😁

تنها نمون.. تنها میمونی فکر و خیال میکنی.

منم از همین میترسیدم و فک کنم داره سرم میاد چهل تمومم هنوز آقا خیال نداره بیاد 🥺

وای منم همش الکی گریه میکنم تازگیا اینجوری شدم تحملم تموم شده دوس دارم زود بگذره دنیا بیاد خسته شدم واقعا دیگه نمیکشم اصلا

بگیر بخواب .ذخیره کن از این روزا لذت ببر عزیزم دنیا میاد ب سلامتی تویی و یگ دنیا مسئولیت و نگرانی

وایییی منم من ک دیگ یه هفتس هرشب خواب میبینم ک زایمان کردمو دارم بهش شیر میدمو همه خوابمو یادمه ها ولی صبح ک پامیشم قیافش یادم نمیاد چ شکلی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣هرشب هی میگم امشب دیگ باید ببینم چ شکلی بود بسپارم ب ذهنم

طبیعیه عزیزم تحمل کن هرموقع وقتش شه میاد انشالله😘❤

اره منم مدام میرم تقویم نگاه میکنم ک چند روز دیگ میاد خداراشکر سنگین و تنبل نیستم فعلا

اره دعای هر روزمه که زودتر این چند هفته هم به خوبی و خوشی بگذره😊 ان شالله زود زایمان میکنی و بغل میگیری فسقلت رو

میگذره عزیزم منم مث شما بودم .درد نداری؟

وای منم میگم فقط بگذره زود