۱۲ پاسخ

نه گلم اشتباه باید حرف بچه رو اَرج بهش داد که فردا همون بله و چشم رو از دهنش میشنویم حرف ماها با اینا بعدا برا خودمون خوبه

سلام عزیزم بچه تا دوسال معنی صبر رو نمی‌فهمه و باید به حرفش گوش داد من تا جایی که براش خطر نداشته باشه به حرفش گوش میدم اگه نه حواسشو پرت میکنم باهاش بازی میکنم فراموش کنه خواستشو

از سه سال به بعد متوجه میشن الان طفل شیر خوار چی میفهمه آخه.

اگه ضرر نداشته باشه براش کاری به کارش ندارم وکرنه مثل امرو. هی میگفت اب بده میرفت میریخت روی میز یکبار چیزی نگفتم دوبار تمیز کردم سه بار به خودش دادم خشک ک د دفعه جهارم دیکه بهش ندادم گریه کرد نق زد. نگاش کردم رفتم اونور .
اگه‌کار اشتباهه دعوا نکن بهش نده سکوت کن برو یه جای دیگه بغلش کن

نه لوس نمیشه بچه رو تا ۷سال باید اشباح کنی از محبت توجه ...

بچه اس،باید بهش توجه بشه،یعنی چی لوس میشه،من تو کتاب مادر کافی خوندم،حتی اینکه میگن نوزادو نباید بغل کرد بغلی میشه،اشتباه چون به محبت احتیاج داره،بزرک بشه خیلی تو شخصیتش اثر میزاره

دقیقا بر عکس شوهر من که میگه باید تمام خواسته های بچه تا چهار سال تو اولویت باشه
منم همین کارو میکنم ولی گاهی کلافه میشم 🙂🙂🙂

اتفاقامیگن وقتی میخوای باهاش حرف بزنی بایدبشینی وتوچشاش نگاه کنی اگرپنج تاخواسته داره سه تاشوانجام بده یکیشوبگونه یکیشم بگوصبرکنه تامعنیشوبفهمه

تا هفت سالگی هر چی بگن و هر کاری کنن آزادن بعدش نه.

من و شوهرم کلا همش ب حرفاش و خواسته هاش گوش میدیم
شوهرم میگه یدخترک بیشتر ندارم😊🤭

برعکس شوهره من میگه هرچی چه بگه بایدبگیم چشم بعضی وقتا ه بگیم که یادبگیره

تا۷ سال باید به حرف بچه گوش کرد مخصوصا زیر دوسال همون لحظه