۷ پاسخ

سلام من از دکتر پرسیدم گفت میگو ک اصلا مشکلی نداره و ماهی هم همه چیز خوبه فقط باید کوچیک باشه ماهیش

اگه هوس کردی کم بخور اگه نه بهتره نخوری زیاد خوب نیست

سلام .از اولم میتونستی بخوری ضررش تو چیه مگه ؟ خیلی هم خوبه

عزیزم میگو بخور عالیه ماهی هم ۳ بار در هفته،سعی کن ماهی پرورشی بگیری نه دریایی،قزل آلا نخور ،بقیه مشکلی نداره
اینا همش نسبی ،هیچ ممنوعیتی نیست ،مگه در هفته چقدر میخوای ماهی بخوری

عزیزم ماهی خیلی مفیده ولی حتما چک کنین با دکترتون که از چه نوعی میتونین استفاده کنین.

سلام من از دکترم پرسیدم گفتن ۳ ماه اول بهتره مصرف نشه و اگر هم خیلی هوس کردین فقط قزل آلا کوچیک و سالمون که جیوه کمتری دارن

دکتر تغذیه و زنان‌ گفتن ۱۰۰ درصد ایراد داره