۴ پاسخ

فرزند اول من پستونک ارتودنسی دادم مشکلی نداشت
فک بخواد بیاد جلو کاری به پستونک نداره گلم.
راه گرفتن از پستونک هم زیاده من که با ماژیک سرشو سیاه کردم دخترم نخورد (ازش ترسید یه جورایی)به همین راحتی
بعدشم من از چنتا دکتر دندانپزشک و متخصص ارتودنسی پرسیدم و بعد استفاده کردم
بهترین مارک هم اونت معرفی کردن و خریدم

اصلا نده
من یه هفته بود میدادم دکار بردمش خیلی دعوام کرد
گف اگه پیشرفت کنه سینتو دیگه نمیخوره از بس میک ب این میزنه و همدنجا خاست پستونک بندازم دیگه ندادم بخدا انقد راحتم
بعدم اگه الودع باشه پستونک دهنش برفک میزنه مکافاتش بیشترع

سلام
اصلا ندید...
همه بچه ها علاقه به مکیدن دارن
پستونک عوارض داره، فکشو میاره جلو و...
اصلا از اینا بگذریم، بزرگ که بشه ترک دادنش مکافاته
منم بچه اولم میگفتن پستونک بده، ندادم، میگفتم تا هروقت خواست سینه خودمو میدم.
نگران چاقی نباشید، اینا بیفتن رو غذا خوردن همه اشون لاغر میشن، جوری که دلتون برای صورت تپلشون تنگ میشه.
برای نفخ هم روغن سیاهدونه بمالید به شکم و نافش زود خوب میشه.

عزیزم پستونک فکو تغییر نمیده اگه بچه انگشتشو بخوره فکش تغییر میکنه