۵ پاسخ

سلام، زایمان طبیعی اسمش ترس داره فقط، و گرنه به محض اینکه زایمان کردی فرداش رو پایی و دیگه تمام
ولی سزارین تازه شروع درده، مادر من بعد از 20 سال هنوز جای سزارینش درد داره.
آینده نگر اگه باشید طبیعی انجام میدید.

چرا همه دنبال این ک سزارین بشن والا سزارین هم همچین راحت نیستا،من سزارین الان دیدم رفتم تو هفته سی و هفت دارم سکته میکنم

من هر دو شو تجربه کردم طبیعی اصلا سخت نیست فقط باید زور بزنی با نفس عمیق داد نزنی وتمرکزت رو بچه باشه مال من متاسفانه بچ به گیر کرد تو لگن وبعد درد طبیعی سزارین شدم که اونم ترس نداشت منی که از سزارین میترسیدم فقط بعدش درد داره

بیمارستان امامی.

سلام،دکترتون کیه؟