۳ پاسخ

منم معده درد داشتم براي درد معدم چايي نبات و سرقاشق عسل توش هم ميزدم داغ ميخوردم خيلي خيلي بهتر ميشدم، براي تهوعمم سه روزي يه بار سرُم و امپول دميترون ميزنم قرص ب ٦ هم ميخورم خيلي بهتر شدم

من تو هفته نهم هرچی میخوردم بالا میاوردم مدام عق میزدم از معده درد داشتم میمردم
بردن شب بستریم کردن یه سرم زدن توش آمپول اندانسترون زدن بعد بهم قرص اندانسترون ۴ و ویتامین ب۶ دادن تا الان عالیم حتی یکبار هم عق نزدم چه برسه استفراغ

تو هفته شما طبیعیه
کم کم درست میشه ۳ ماهتون که تموم بشه اینا از بین میره